Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση cookies. Διαβάστε περισσότερα...

Annabis

"Η αποστολή μας είναι να φέρουμε στην αγορά προϊόντα κάνναβης υψηλής ποιότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής πολλών ανθρώπων."

 

Είμαστε μια δυναμική εταιρεία που ασχολείται με την ανάπτυξη, την παραγωγή και την πώληση προϊόντων κάνναβης που εδρεύει στην Τσεχία. Στόχος μας είναι να φέρουμε στην αγορά μοναδικά προϊόντα κάνναβης, υψηλής ποιότητας και σύνθεσης, τα οποία απευθύνονται κυρίως σε πελάτες που ενδιαφέρονται ενεργά για τη φροντίδα της υγείας τους. Η υψηλή εξειδίκευση, ο επαγγελματισμός και η σταθερή εστίαση στην έρευνα, συνετέλεσαν στη δυναμική μας ανάπτυξη σε πολλές αγορές ανά τον κόσμο.

Η καινοτομία είναι το κλειδί της επιτυχίας μας. Η ερευνητική μας δραστηριότητα πραγματοποιείται από ομάδα έμπειρων ερευνητών σε συνεργασία ερευνητικά ιδρύματα, κολέγια και πανεπιστήμια σε όλη την Τσεχική Δημοκρατία και στο εξωτερικό.

Αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικής δράσης μας, είναι η μέριμνα για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στο περιβάλλον, μέσω της αυστηρής συμμόρφωσης με όλους τους νόμους που αφορούν στην προστασία του και την εφαρμογή προληπτικών μέτρων σχετικά με την κατανάλωση και χρήση της ενέργειας, των πρώτων υλών και των αποβλήτων.

 

Τεχνογνωσία

 

Η τεχνογνωσία μας βασίζεται κυρίως στην αξιοποίηση των θεραπευτικών ιδιοτήτων της κάνναβης κι άλλων εξαιρετικά δραστικών, ενεργών συστατικών . Η κάνναβη έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη, επουλωτική, αναλγητική, αντιβακτηριδιακή και αντι-ιική δράση. Το βότανο της κάνναβης βοηθά αποτελεσματικά όχι μόνο στη θεραπεία των χρόνιων δερματικών και άλλων ασθενειών, αλλά και στην ανακούφιση και επούλωση (με βάμματα και αλοιφές) τοπικών παροδικών προβλημάτων. Είναι ιδιαίτερα θεραπευτική στη θεραπεία νόσων που σχετίζονται με το σύγχρονο τρόπο ζωής καθώς και τη γήρανση.

Οι σπόροι και το έλαιο κάνναβης είναι από τις καλύτερες πηγές των απαραίτητων λιπαρών οξέων που χρειάζεται να λαμβάνει ο άνθρωπος μέσω της τροφής. Εκτός από το σπάνιο γ-λινολενικό οξύ, περιέχουν ωμέγα 3-6 σε τέλεια αναλογία 3:1, για τον ανθρώπινο οργανισμό, την οποία δεν συναντάμε σε κανένα άλλο έλαιο.

Σημειώνεται ότι οι ψυχoδραστικές επιδράσεις της, έχουν εξαλειφθεί πλήρως στις πιστοποιημένες ποικιλίες βιομηχανικής κάνναβης που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των καλλυντικών και θεραπευτικών σκευασμάτων μας. Σε αυτή τη βάση τα προϊόντα μας είναι απολύτως ασφαλή και αποκλείεται οποιαδήποτε περίπτωση εθισμού ή άλλη παρενέργεια.

 

Παραγωγή

 

Η παραγωγή μας βρίσκεται στην Πράγα και λαμβάνει χώρα σε πιστοποιημένο εργαστήριο κατά το πρότυπο ISO 9001:2008, ενώ παράλληλα διαθέτουμε GMP πιστοποίηση για την παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων που προορίζονται για ανθρώπινη χρήση. Επιπλέον οι παραγωγικές διαδικασίες μας είναι διαπιστευμένες από την επιτροπή επιθεώρησης φαρμάκων, ενώ βασικός πυλώνας μας είναι η διασφάλιση της ποιότητας. Στόχος μας είναι να προμηθεύσουμε την αγορά με ένα ασφαλές κι αποτελεσματικό προϊόν υψηλής ποιότητας. Για το σκοπό αυτό επικεντρωνόμαστε όχι μόνο στον ποιοτικό έλεγχο του τελικού προϊόντος, αλλά και κάθε σταδίου παραγωγής που προηγείται, από την προμήθεια των πρώτων υλών μέχρι τη συσκευασία του.

Όλοι οι εργαζόμενοι, που συμμετέχουν στην παραγωγική διαδικασία, εκπαιδεύονται τακτικά στους τομείς της υγιεινής, τους κανονισμούς ασφαλείας και τις διαδικασίες παραγωγής. Αυστηρό έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων αποτελεί βασικό πυλώνα της παραγωγής μας.

 

Επίσημη διάκριση στα EUROPEAN PRODUCT AWARDS 2010.

 

Η CREMCANN αναδείχθηκε Ευρωπαϊκό Προϊόν της Χρονιάς 2010 στην κατηγορία των καλλυντικών κάνναβης.