Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση cookies. Διαβάστε περισσότερα...

Πληροφορίες αποστολής

Πότε και πώς θα παραλάβετε την παραγγελία σας

Η αποστολή των παραγγελιών στην Ελλάδα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.medicannabis.gr πραγματοποιείται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών. Τα έξοδα αποστολής είναι 5 ευρώ για όλη τη χώρα και βαρύνουν τον πελάτη για κάθε παραγγελία συνολικού κόστους των εμπορευμάτων κάτω των 30 ευρώ. Για παραγγελίες εμπορευμάτων των οποίων το κόστος είναι άνω των 30 ευρώ η αποστολή γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. Το πακέτο της αποστολής συνοδεύεται από τα αντίστοιχα παραστατικά της παραγγελίας. 
H παράδοση λαμβάνει χώρα: 
• Εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας στη διεύθυνση που θα ορίσει ο πελάτης όταν υποβάλλει την παραγγελία. 
• Σε απομακρυσμένες περιφέρειες της ηπειρωτικής και της νησιωτικής Ελλάδας ο χρόνος παράδοσης είναι 3-4 εργάσιμες ημέρες. 
• Σε δυσπρόσιτες περιοχές της ηπειρωτικής και της νησιωτικής Ελλάδας ο χρόνος παράδοσης είναι 4-5 εργάσιμες ημέρες.
• Η αποστολή παραγγελιών εκτός Ελλάδας πραγματοποιείται ταχυδρομικώς μέσω ΕΛΤΑ και η παραλαβή των προϊόντων από τον πελάτη γίνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας. Το κόστος αποστολής για τις χώρες της Ε.Ε. (Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία και Κύπρος) καθώς και για τις Ελβετία, Ισλανδία, Νορβηγία είναι 15 ευρώ. Για την Κύπρο, υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής, με επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, ακραίων φυσικών φαινομένων ή απεργιών, που δύνανται να επηρεάσουν την αποστολή και την παράδοση της παραγγελίας προς τον πελάτη ανεξάρτητα από τη θέληση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.medicannabis.gr, οι πιο πάνω προθεσμίες παράδοσης θα παρατείνονται όσο διαρκεί η εκάστοτε αιτία καθυστέρησης.
Οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.medicannabis.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή και μέχρι τις 14:00 μ.μ. προωθούνται αυθημερόν προς αποστολή. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο & Κυριακή, προωθούνται την αμέσως επόμενη Δευτέρα – εφόσον αυτή δεν είναι επίσημη αργία. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται τις επίσημες αργίες προωθούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.medicannabis.gr συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρείες ταχυμεταφοράς ώστε οι παραγγελίες να παραδίδονται ασφαλώς και εντός του προκαθορισμένου χρόνου. Σε περιπτώσεις καθυστερήσεων για λόγους που δεν υπόκεινται σε υπαιτιότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος, το τελευταίο δεν αναγνωρίζει οποιαδήποτε απόδοση ευθύνης προς αυτό.